У які дні тижня не можна мити голову

0
У які дні тижня не можна мити голову
Догляд за волоссям - обов'язкова процедура кожної дівчини, але і вона має свої нюанси. Згідно з народними прикметами, існують дні тижня, коли краще не чіпати локони. І якщо ви не розумієте, чому сьогодні не можна мити голову або заборонено було це робити вчора - ознайомтеся з матеріалом.

В які дні тижня не можна мити голову - точний список

Наші бабусі вірили, що очищення волосся в невдалу дату призведе до фінансових втрат, хвороб, розлучень і багатьох інших невдач. Саме тому з покоління в покоління передавався графік, якому потрібно слідувати точно, щоб не накликати на себе біду.

чому не можна мити голову в понеділок - втратите хороші ідеї, порушите плани, забудете важливу інформацію;

чому не можна мити голову в п'ятницю - розлучитеся з коханою людиною або сильно посваритеся, отримаєте собі суперницю;

чому не можна мити голову в неділю - опинитеся у фінансовій ямі, втратите гроші або роботу, виженете удачу.

Також забобони свідчать, що категорично заборонено мити волосся перед важливими нарадами, зустрічами, іспитами або святами, інакше голова буде "порожньою".

Чому не можна мити голову в четвер і середу
Насправді, як такої заборони на ці дні немає - два дні в середині тижня вважаються нейтральними. Якщо локони вже потребують очищення - сміливо робіть це, не мучтеся. Але в разі, коли ви можете потерпіти, не питайте Google про те, чому не можна мити голову в середу - просто дочекайтеся вдалого дня.

Також важливо зрозуміти, чому не можна мити голову ввечері. Як мінімум, з логічних міркувань - лягаючи спати з мокрим волоссям, вранці ви прокинетеся з "гніздом" на голові. Друга причина більш серйозна - якщо в квартирі присутні протяги, то без руху вночі ви можете застудитися, а це вже точно не той результат, який хотілося б отримати.

В які дні тижня можна митися і очищати волосся
Вважається, що вівторок і субота - найбільш сприятливі дні для банних процедур. Вони не тільки дозволяються, але й активно заохочуються - в ці дати сила природи і Землі особливо велика, тому люди, які миються за правилами, відчувають себе краще. Якщо ви запам'ятаєте цю інформацію, а також будете слідувати правилу, то побачите, що незабаром знайдете щастя, любов, міцне здоров'я і відсутність проблем в житті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні