У Луганській області загинув 33-річний ресторатор. ФОТО

0
У Луганській області загинув 33-річний ресторатор. ФОТО
У Рівному завтра, 30 травня, відбудеться церемонія прощання із загиблим воїном Олексієм Кравцовим, повідомив міський голова Олександр Третяк.

Олексій Кравцов народився у Рівному, закінчив 27 школу, а за тим і Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім. Степана Дем’янчука за спеціальністю "Фізична культура і реабілітація".

"До будь-якої справи він ставився дуже серйозно й відповідально. Тож незабаром став бригадиром. Але врешті вирушив рухатись далі і знайшов себе у іншій справі. Він був кваліфікованим сушистом, працював бренд-шефом мережі "Суші Майстер", їздив по всій Україні, допомагав відкривати ресторани. Він пройшов конкурс, відбір, аби їхати у Польщу, щоб вже там розширяти мережу. Але розпочалась війна... Тоді Олексій знайшов інвестора і відкрив власну справу в Ужгороді. Розробив сам усе від дизайну закладу до сторінки в соцмережах, працевлаштував багатьох знайомих, які виїжджали із міст, де стало надзвичайно небезпечно", - розповіла мама загиблого військового.

На жаль, 25 травня 2023 року 33-річний солдат Олексій Кравцов загинув під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Діброва Луганської області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні