Путіну загрожує «смертельний удар»: що сталося

0
Путіну загрожує «смертельний удар»: що сталося
Кремлівському диктатору Володимиру Путіну загрожує серйозна криза, пов'язана з майбутніми виборами президента Росії. У послабленого путінського режиму є величезний шанс пропустити смертельний удар з боку еліт або повсталого народу за результатами виборів у березні 2024 року.

Про це розповів політолог Аббас Галлямов, пише Еспресо.

"Чи скасує він ці вибори, чи піде сам, або ж висуне наступника, думаю, що Путін поки не знає, що буде робити. Бо у російського виборця немає підстав голосувати за Путіна, у якого рейтинг вже років п'ять нижче 50%. Зараз його електоральна база складає приблизно третину, а у даній ситуації, навіть не розраховуючи на контрнаступ ЗСУ, він набере менше третини голосів виборців", - сказав політолог.

За словами політолога спроба сфальсифікувати результати президентських виборів може призвести до протестів.

"Якщо навіть не буде повноцінного протесту, бо все-таки люди бояться, то не факт, що у цей момент не зроблять якісь зусилля силовики чи еліти. Тобто, якщо планується ними якась змова, то вони шукають момент, аби завдати удар по Путіну, коли його легітимність буде максимально кульгати на обидві ноги. Це може бути або під час сильної військової поразки, або при виникненні скандалу з виборами. Тобто Путін перестає сприйматися як легітимний правитель, відповідно, дії проти нього вже не виглядають як заколот, а скоріше як відновлення законності", - прокоментував Галлямов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні