--> У поліцейському відділку правоохоронець поліз у бійку через російську мову. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У поліцейському відділку правоохоронець поліз у бійку через російську мову. ВІДЕО

0
У поліцейському відділку правоохоронець поліз у бійку через російську мову. ВІДЕО
В Одесі знову мовний скандал - російськомовного правоохоронця та його керівника через конфлікт з невідомим відсторонили від виконання службових обов’язків., пише Варта1.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, подію зафіксували на відео, яке сьогодні виявлено під час моніторингу соціальних мереж. На відеозапису – чоловік у формі та невідомий конфліктують, зокрема через те, що правоохоронець розмовляє російською.

В ході перевірки інформації встановлено, що інцидент стався між дільничним та громадянином у відділі поліції, куди кількох чоловіків запросили через появу у громадському місці у п'яному вигляді. Наразі дільничного та його керівника відсторонили від виконання обов’язків.

«Оцінка діям поліцейського, його керівника та ще двом його колегам, які були присутні під час конфлікту - оперативному черговому та помічнику оперативного чергового, буде надана за результатами розслідування», - заявили у главку.

Згадане відео з'явилося у місцевих Телеграм-каналах.

На ньому зафіксовано конфлікт, учасником якого став молодий поліцейський та якийсь чоловік, вочевидь, один із тих, кого «запросили» до дільниці. Зважаючи на все, запис почали вести з певної «точки» конфлікту - після того, як невідомий вимагав, щоб правоохоронець розмовляв українською.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні