Знак Зодіаку, якому пощастить 29 травня

0
Знак Зодіаку, якому пощастить 29 травня
Обставини нашого життя змінюються постійно, то піднімаючи нас на вершину успіху, то опускаючи до поганого настрою і, як нам здається, безнадійності. Ось тільки чи варто впадати у відчай, якщо ми можемо стати улюбленцями долі будь-якої миті, пише ТСН.

День сприятливий для серйозних справ – всі вони від початку будуть приречені на успіх. А ось від марного витрачання сил та енергії на дріб'язок у вигляді домашніх турбот рекомендується відмовитися – вони лише відволікатимуть від основного завдання професійної якості. Не варто також оперувати великими грошовими сумами – високий ризик таких самих великих втрат, зате можна займатися дрібними фінансовими операціями. Відповідати на грубість людей навколо грубістю, а на хамство – хамством не варто: не можна ставати на один рівень із тими, хто не вміє контролювати себе – краще проігнорувати їх.

Стрілець (23.11 – 21.12)
Стрільцям, які відчують потужний сплеск енергії, надісланої їм сьогодні згори, зможуть – у буквальному значенні слова – зрушити гори. Насамперед це стосуватиметься вирішення професійних питань – представникам знака можна братися за будь-який проєкт, навіть той, який до сьогодні здавався їм непідйомним. Головне, не дозволяти силам зникати в "дірках" емоційних сплесків, інакше їх може не вистачити на серйозні справи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні