У Луцьку на перехресті зіткнулися авто та велосипедист. ВІДЕО

0
У Луцьку на перехресті зіткнулися авто та велосипедист. ВІДЕО
У Луцьку камери відеоспостереження «Безпечне місто» зафіксували ДТП за участі легкового автомобіля та велосипедиста.

Відео опублікували на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, пише Конкурент.

ДТП сталася у суботу, 27 травня, на перехресті вулиць Ветеранів та В’ячеслава Чорновола в Луцька. Як видно на відео, відбулося зіткнення велосипедиста та автомобіля марки «Renault», внаслідок якого водій двоколісного опинився на асфальті.



На місці події працював екіпаж поліції, що зафіксував обставини аварії, а також «швидка», яка надала першу медичну допомогу постраждалому.

Диспетчер відділу «Центр безпеки міста Луцьк» надав відеоматеріали для повного та об'єктивного дослідження вказаної ситуації працівникам поліції.

Довідково:
Велосипедист, що рухається проїзною частиною, є повноправним учасником дорожнього руху! Він, відповідно, зобов’язаний знати й дотримуватися Правил дорожнього руху. Велосипедист може здійснювати будь-які маневри, не заборонені Правилами. Маневри на проїзній частині мають бути передбачуваними й зрозумілими іншими учасниками дорожнього руху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні