Буданов передбачив напад росії на Україну ще у 2021 році: звідки він знав

0
Буданов передбачив напад росії на Україну ще у 2021 році: звідки він знав
Очільник ГУР Кирило Буданов почав говорити про майбутній напад Росії ще восени 2021 року. Банкова тоді заперечувала можливість повномасштабного вторгнення.

Буданов не звинувачує Офіс Президента. Про це мовиться у статті "Доля розвідника № 1", яку опублікували журналісти, пише 24 канал.

Перед 24 лютого ніхто не заперечував майбутній напад
За словами Буданова, керівники країни не могли тоді щось говорити про реальність загрози з Півночі, оскільки ніхто не знав про точну дату вторгнення.

Проте глава ГУР Міноборони розповів, були й інші кроки, які намагалися реалізувати для того, щоб війни не сталося. Він зауважив, ближче до дати вторгнення не було заяв про заперечення.

"Але вже ближче до дати, коли все стало на свої місця, ви не побачите жодної політичної заяви вищого керівництва, що війни не буде", – додав Буданов.

Звідки Буданов знав про вторгнення
Буданов розповів, що досить точну інформацію про бажання Путіна розпочати війну він отримав від своєї агентури. За останні кілька років наших агентів побільшало у десятки разів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні