--> У селі чоловіка на смерть розчавила металева бочка вагою 2,5 тонни. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі чоловіка на смерть розчавила металева бочка вагою 2,5 тонни. ФОТО

0
У селі чоловіка на смерть розчавила металева бочка вагою 2,5 тонни. ФОТО
У селі Мала Вільшанка Київської області на місцевого жителя впала металева бочка з водою вагою 2,5 тонни. Щоб дістати тіло загиблого, на місце викликали рятувальників, повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини.

Обставини та причини трагічного випадку встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, до них надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги чоловікові, на якого впала металева бочка з водою у селі Мала Вільшанка на вулиці Гагаріна.

"Прибувши до місця виклику, рятувальники встановили, що на території приватного домоволодіння під металевою бочкою, наповненою водою, вага якої становить близько 2,5 т, перебуває чоловік 1943 року народження без ознак життя. Відкачавши воду з ємності, рятувальники підняли її за допомогою аварійно-рятувального обладнання, після чого дістали тіло загиблого", – розповіли в пресслужбі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні