На фронті загинули 11 військових з одного міста. ФОТО

0
На фронті загинули 11 військових з одного міста. ФОТО
На російсько-українській війні загинув черкащанин Радько Дмитро Юрійович, стрілець мотопіхотного відділення. Дмитро народився 26 червня 1995 року. Був справжнім патріотом, який з серпня 2022 року пішов захищати рідну Україну та всіх нас від російської агресії.

У лютому 2022 року поблизу села Парасковіївка Бахмутського району Донецької області під час мінометного обстрілу був тяжко поранений, лікувався в госпіталі. 21 квітня 2023 року, на жаль, перестало битися його мужнє серце.



28 квітня 2023 року внаслідок отриманих поранень несумісних із життям на Донеччині, до кінця залишаючись вірним присязі, захищаючи цілісність та незалежність нашої держави, героїчно загинув оператор БПЛА розвідувальної групи – Олександр Юрійович Гончаренко, 30. 06. 1981 року народження.



3 травня 2023 року внаслідок ворожого обстрілу артилерії в південно-східній околиці населеного пункту Білогорівка Луганської області загинув шполянин Дмитро Коваленко. Воїн отримав поранення, несумісні з життям.



У російсько-українській війні загинули два жителі села Шевченкове, що на Звенигородшині - Петро Демченко і Анатолій Стецюра.





24.05.2023 року на щиті повернувся вірний син України, житель села Бужанка Попович Олександр Сергійович. Олександр був стрільцем – помічником гранатометника другого мотопіхотного відділення першого мотопіхотного взводу першої мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону, який загинув смертю хоробрих 17 травня 2023 року під час штурмових дій зі сторони збройних сил російської федерації в районі н.п. Васюківка Бахмутського району Донецької області, захищаючи волю та незалежність України.



У Ватутінській громаді попрощались із Сергієм Олєйніковим. Він менше місяця не дожив до свого 21-річчя, яке мало виповнитись 2 червня. Сергій народився у 2002 році в місті Олександрія Кіровоградської області.



23 травня, живим коридором, стоячи на колінах, із квітами зустрічали нашого загиблого героя-захисника Галецького Даніїла Олеговича. Даніїл народився 20 жовтня 2003 року в селі Тальянках.



Під час виконання військового та громадянського обов'язку по захисту Батьківщини загинув наш земляк Зозуля Віталій Васильович. Віталій Зозуля народився 6 червня 1995 року в с. Заліському.



Страшна звістка чорним птахом облетіла село Чижівку. Загинув вірний син Українського народу, наш односелець Ястремський Олексій Борисович 29.10.1983 року народження.



Ворожа куля обірвала життя 30-ти річного воїна ЗСУ Богдана Свиденка, з позивним «Сивий», жителя Бужанської громади на Лисянщині. 21 травня героя поховали у його рідному селі Кам’яний Брід. Богдан після закінчення школи навчався в Богуславському ПТУ, Відслужив у Збройних Силах України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні