Жінка вивісила на балконі прапор північного флоту рф

0
Жінка вивісила на балконі прапор північного флоту рф
З рівнянкою, яка вивісила рушник з гербом північного флоту росії на балконі у центрі Рівного, провели профілактичну бесіду. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в області, пише Суспільне.

Вранці 24 травня жителі Рівного помітили на балконі девітиповерхівки на вулиці Тихій рушник з гербом північного флоту росії. На місце негайно викликали правоохоронців.

«49-річна жінка пояснила, що цього рушника їй подарували давно, орієнтовно у 2003 році. До цього часу він лежав у шафі, а коли покупала собаку, то схопила, щоб витерти тварину. Пояснила, що вивісила його несвідомо. Рівнянка запевнила, що ненавидить країну-агресора», — коментує речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Також на місце прибули представники Служби безпеки України, які провели перевірку за цим фактом. З рівнянкою була проведена профілактична бесіда, а рушник був знищений правоохоронцями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні