Єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 25 травня

0
Єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 25 травня
Везіння потрібне завжди і всім, але в наш – непростий – час без нього особливо важко обійтися, тому так важливо знати, що зірки – та й сама доля – перебувають на твоєму боці.

Обставини нашого життя змінюються постійно, то піднімаючи нас на вершину успіху, то опускаючи до поганого настрою і, як нам здається, безнадійності. Ось тільки чи варто впадати у відчай, якщо ми можемо стати улюбленцями долі будь-якої миті, пише ТСН.

Активні дії 25 травня не вітаються – вони можуть викликати метушню, яка не сприятиме плідній роботі, якщо ж не робити зайвих рухів тіла, день мине спокійно – без злетів, але й без падінь. Можна – і потрібно – відновлювати сили, але відпочинок не має бути пов'язаний із подорожами: будь-яка – навіть недалека – поїздка порушить звичний темп життя і виб'є з колії, що зі свого боку не найкращим чином позначиться на моральному стані. Не варто засмучуватися через дрібниці – особливо побутового характеру: вже завтра ніхто про них і не згадає, а нервові клітини будуть витрачені даремно.

Овен (21.03 – 20.04)
Овнам, які вирізняються запальним характером, часто доводиться налагоджувати стосунки з людьми, з якими вони – через свій неуживливий характер – посварилися. Щоправда, далеко не завжди їхні переговори завершуються миром – трапляється, що люди, яких вони образили, не хочуть приймати вибачення представників знака. Але сьогодні їм пощастить: співрозмовник буде налаштований на врегулювання конфлікту, тому легко піде назустріч і прийме пояснення, які будуть їм надані, як чинники для примирення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні