--> Топ-5 «нелогічних» ознак того, що ви приваблива людина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-5 «нелогічних» ознак того, що ви приваблива людина

0
Топ-5 «нелогічних» ознак того, що ви приваблива людина
Відомий британський тренер із побачень назвав п'ять ознак того, що ви "суперприваблива" людина, зокрема, рідкісне отримання компліментів.

Джейкоб Лукас каже, що використав свої методи з реального життя, щоб "допомогти мільйонам людей знайти особисте життя, про яке вони завжди мріяли", пише ТСН.

Крім роботи з клієнтами, він ділиться контентом про знайомства у TikTok з більш ніж 750 000 підписниками. Він також є автором путівника Her Dating Coach.

У нещодавньому відео він назвав п'ять ознак того, що ви дуже привабливий.

Деякі з них можуть здатися дещо нелогічними для деяких, оскільки тренер із побачень показує, що дуже привабливі люди можуть виявити, що до них рідко звертаються інші.

"По-перше, люди дуже територіально ставляться до хлопців та дівчат навколо вас, навіть якщо ви не робите нічого поганого, тому що вони бачать у вас суперника", - зазначив він.

Його другий знак може здивувати, оскільки дуже красиві люди можуть отримати менше компліментів, коли справа стосується їхньої зовнішності, ніж усі інші.

Джейкоб каже: "По-друге, ви рідко отримуєте компліменти, тому що люди припускають, що ви вже знаєте, що ви привабливі. По-третє, до вас дуже рідко звертаються люди, тому що люди думають, що ви не в їхній лізі, тому вони навіть не намагаються".

Четвертий та п’ятий пункт може здатися менш несподіваним, оскільки він стосується уваги, яку отримують дуже привабливі люди та поведінки біля них.

"По-четверте, ви завжди помічаєте, що незнайомці дивляться на вас на публіці. По-п’яте, у вашій присутності люди завжди стають дуже незграбними та нервовими".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні