Лукашенко розповів, що з ним відбувається

0
Лукашенко розповів, що з ним відбувається
Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який пропустив офіційні святкові заходи та кілька днів не з'являвся на публіці, спростував припущення про його смертельну хворобу. Він заявив, що переніс аденовірус, пише Апостроф.

"Якщо хтось думає, що я вмирати зібрався, заспокойтеся. Це не більше ніж пусті міркування в месенджерах. Аденовірус чи що там було? Аденовірус", - розповів Лукашенко.

За його словами, зазвичай аденовірусна інфекція "лікується три дні", але йому не виходило пройти лікування через напружений графік.

"То в Москву, то в Ленінград, то суботники, то в Гродно попер ти мене на площу обійматися з цими дівчатками, то в Гомель до голови регіону Івана Крупка — все це накопичилося. Я не збираюся вмирати. Ви ще мучитиметеся зі мною дуже довго", - сказав він.

Як відомо, Лукашенко не з'являвся на публіці з 9 до 15 травня. Він був присутній на параді у Москві та на церемонії покладання квітів у Мінську, проте пропустив інші протокольні заходи. 14 травня він не з'явився на святкуванні Дня прапора, герба та гімну Білорусі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні