--> Знаки Зодіаку, на яких у травні чекає далека дорога | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Знаки Зодіаку, на яких у травні чекає далека дорога

0
Знаки Зодіаку, на яких у травні чекає далека дорога
Таролог розповіла про знаки Зодіаку, на чиїх представників чекає поїздка вже найближчим часом. Як все пройде - читайте в нашому матеріалі, пише УНІАН.

Стрілець
Стрільцям на кінець травня випала карта під назвою Колесо Фортуни. У контексті подорожей ця карта символізує зміни, рух та нові можливості. Вона може вказувати на майбутні зміни і подорожі в житті. Колесо Фортуни може означати, що настає період, коли вам слід переїхати або відправитися в подорож.

Козеріг
Козерогам випала Колісниця. Дана карта може вказувати на те, що вам належить переїжджати або Вирушати в тривалу подорож. Ця карта також може символізувати рішучість і спрямованість у досягненні цілей. Якщо поїздки і будуть, то ймовірно, вони будуть пов'язані з роботою.

Риб
Рибам випала карта світу. Вона символізує гармонію, завершення і досягнення гармонії з навколишнім світом. У контексті подорожей карта може вказувати на те, що майбутня поїздка або переїзд сприятиме вашій гармонії та добробуту. Можливо, ви нарешті переїдете в ту квартиру або в те місто, де давно хотіли жити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні