Єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 24 травня

0
Єдиний знак Зодіаку, якому пощастить 24 травня
Везіння потрібне завжди і всім, але в наш – непростий – час без нього особливо важко обійтися, тому так важливо знати, що зірки – та й сама доля – перебувають на твоєму боці, пише ТСН.

Обставини нашого життя змінюються постійно, то піднімаючи нас на вершину успіху, то опускаючи до поганого настрою і, як нам здається, безнадійності. Ось тільки чи варто впадати у відчай, якщо ми можемо стати улюбленцями долі будь-якої миті!

Нинішній день не підходить для активних дій – вони навряд чи виявляться успішними, тому краще не витрачати час і сили намарно. Вирішуючи питання особистого життя, за правильною відповіддю необхідно звертатися не до розуму, а до серця: по-перше, йому не накажеш, а по-друге, воно не обмане. Навколишнім – навіть неприємним – людям краще не грубити: навіщо встрявати в нікому не потрібний конфлікт – краще пропустити повз вуха чиїсь недобрі слова. Тим, хто хоче досягти важливої професійної мети, краще працювати на самоті: інші люди – навіть якщо йдеться про колег – лише відволікатимуть від важливої справи.

Терези (24.09 – 23.10)
Терези – особливо ті, хто давно перебуває у стосунках, які зовсім не розвиваються – цілком можуть розраховувати на те, що їм, нарешті, освідчаться або зроблять пропозицію руки й серця. Незважаючи на те, що вони давно на це чекали (а деякі вже й зневірилися дочекатися), підстрибувати від радощів усе ж не варто – таким чином можна "зіпсувати" всю картину. Зрештою, всі формальності – насамперед у проханні дати час на роздуми – мають бути дотримані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні