--> Сьогодні на Волинь привезуть тіла двох військових, які загинули на сході. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сьогодні на Волинь привезуть тіла двох військових, які загинули на сході. ФОТО

0
Сьогодні на Волинь привезуть тіла двох військових, які загинули на сході. ФОТО
У середу, 24 травня, на Волині прощатимуться із Героєм Сергієм Занюком. Захисник помер від отриманих на війні поранень, повідомили у Шацькій громаді.

«Зустріч воїна Сергія Занюка з села Залісся, який помер від отриманих на війні поранень, а тепер назавжди повертається додому, відбудеться 24 травня в першій половині дня», - йдеться у дописі.

Кортеж із тілом воїна прямуватиме через селище Шацьк, урочище Гряда, село Пульмо.

«Просимо місцевих мешканців гідно зустріти Героя, встеливши його шлях квітами і створивши живий коридор шани», - звертаються у громаді.

22 липня Сергію Занюку мало виповнитися 38 років. У захисника залишились мама, дві сестри та брат.



Також у середу, 24 травня, на Волині прощатимуться із померлим від поранення захисником 29-річним Анатолієм Савчуком, повідомив Любешівський селищний голова Олег Кух.

«Завтра очікуємо на прибуття скорботного кортежу з тілом Героя Анатолія Савчука з Заріки. Прошу жителів громади зустріти кортеж живим коридором та віддати належну шану Герою. Всі деталі згодом», - написав він у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні