Стало відомо, які виплати після війни отримають українські військові

1
Стало відомо, які виплати після війни отримають українські військові
В Україні після закінчення війни військовослужбовцям виплачуватимуть певні суму коштів в залежності від певних обставин. При цьому гроші не отримуватимуть лише "строковики".

Так, сума виплат залежатиме від посади, на якій був військовослужбовець, про це йдеться в Наказі Міноборони Про затвердження Порядку виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил України та деяким іншим особам.

Якщо військового звільнили від служби за станом здоров'я, то він має право на одноразову виплату у 50% свого грошового забезпечення.

Також на таку виплату можуть претендувати ті:
хто звільнився з військової служби за віком;
у разі скорочення штату або проведенням організаційних заходів;
закінчення строку контракту;
безпосереднє підпорядкування близькій особі;
систематичне невиконання умов контракту командуванням;
з настанням особливого періоду та небажанням продовжувати військову службу військовослужбовцем-жінкою, яка має дитину віком до 18 років;

У свою чергу офіцери, які проходять кадрову військову службу та звільняються з неї за власним бажанням, сімейні обставини або інші поважні причини можуть назначити одноразову грошову виплату у розмірі 25% від місячної зарплати. Для цього потрібно мати не менше 10 календарних років вислуги перед державою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто залишиться живий після війни той можливо щось і отримає...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні