Під Бахмутом загинув 37-річний волинянин. ФОТО

0
Під Бахмутом загинув 37-річний волинянин. ФОТО
Жорстока війна відібрала життя 37-річного військовослужбовця з села Залісся Шацької громади Ковельського району Сергія Занюка.

Боєць 60-ї окремої механізованої бригади помер у лікарні від важких поранень, отриманих 17 травня під час виконання бойового завдання у місті Бахмут Донецької області, повідомили у Шацькій громаді.

Лікарі боролися за його життя, однак врятувати воїна не вдалося, він помер 22 травня о 4:30 ранку у реанімаційному відділенні КП «Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мєчнікова».

22 липня Сергію Занюку мало виповнитися 38 років.

Сергія Занюка призвали на військову службу 21 березня 2022 року. Він був мужнім воїном, відважно боровся за рідну Україну, відстоював у боях її свободу і незалежність.

У захисника залишились мама, дві сестри та брат.

Про час зустрічі траурного кортежу з тілом воїна і похорон повідомлять додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні