Стало відомо, в яку область України перекидають військових із Білорусі

0
Стало відомо, в яку область України перекидають військових із Білорусі
У південній частині Білорусі та на територіях Брянської, Курської та Бєлгородської областей Росії, угруповання російських військ налічує близько 18 тис. осіб. Повний цикл підготовки російських окупантів в Білорусі триває до двох місяців.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України, генерал-лейтенант Сергій Наєв, пише Укрінформ.

«На сьогодні немає ознак формування наземних ударних угруповань на території Білорусі та Росії. Однак, противник продовжує залучати два угруповання прикриття державного кордону, які розгорнуті у південній частині Білорусі та на територіях Брянської, Курської та Бєлгородської областей Росії, загальною чисельністю близько 18 тис. осіб. На аеродромах Білорусі продовжують перебувати літаки та гелікоптери повітряно-космічних сил збройних сил Росії, вони продовжують виконувати завдання з ведення розвідки та демонстрації готовності застосування на українському напрямку», - розповів Наєв.

Відповідаючи на питання щодо тривалості підготовки російських мобілізованих на території Білорусі, командувач повідомив, що цикл підготовки російських підрозділів, які повністю укомплектовані мобілізованим особовим складом, триває до двох місяців, після чого вони перекидаються до Ростовської області, а далі – в Донецьку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні