На польсько-українському кордоні затрммали українського ведучого

0
На польсько-українському кордоні затрммали українського ведучого
Тімур Мірошниченко втрапив у неприємну ситуацію, коли повертався до України з-за кордону. Йому довелося виплатити штраф розміром 65 тисяч гривень.

Тімур Мірошниченко після Євробачення повертався додому з дружиною Інною. Та на польсько-українському кордоні їх спіткала неприємність – довелося заплатити чималий штраф, пише 24 канал.

Про інцидент розповіла дружина Тімура Мірошниченка. Подружжя невдало затрималось за кордоном, – у них вийшов термін грін-карти. За це існує штраф – 7 тисяч злотих (65 тисяч гривень). Порушення зафіксували, тому інших способів, ніж як сплатити кошти негайно, не було.

"Коли ми приїхали на кордон, виявилося, що у нас 2 дні тому закінчилася грін-карта. Бо коли Тім купував, планував повернутися в Україну 15.05. Потім попросили провести UAday в Каннах, і він затримався. І забув", – поділилась Інна.

"Головна проблема, що банк на кордоні Краковець не приймав картки. Потрібно було 7000 злотих готівкою. Їхати не можна. Машині заборонено рух. І от ми стоїмо на кордоні, а вони кажуть: "Або зараз платите готівку, або ми евакуюємо автомобіль і забороняємо вам виїзд"".

Зіркове подружжя зняло в банкоматі тільки 2 тисячі злотих, бо діє обмеження НБУ. Тому доводилось виходити з ситуації – писати знайомим та просити у людей на кордоні.

"Приставали до людей на кордоні купити валюту і розрахуватися на картку. Писали тим, кого не бачили цілий рік. І так завдяки різним друзям та знайомим за 4 години назбирали на штраф", – згадує Інна Мірошниченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні