У рф підлітки живцем спалили 11-річного хлопчика

0
У рф підлітки живцем спалили 11-річного хлопчика
У селищі Дубовая Роща Московської області РФ місцеві підлітки після сварки з 11-річним хлопчиком замкнули його в сараї і забили двері цвяхами. Потім дерев'яна будівля спалахнула, дитина не змогла вибратися назовні і згоріла живцем.

Про цей жахливий випадок повідомляють російські Telegram-канали, пише ТСН.

Наразі достовірно невідомо, чому виникла пожежа. Підлітки, які замкнули жертву в сараї, у розмові з правоохоронцями переконували, що він сам розвів вогонь усередині.

Однак, за іншою версією, сарай підпалили саме вони, щоб налякати хлопця. Коли ж вогонь розгорівся, вони не змогли ні його загасити, ні відчинити попередньо забиті цвяхами двері.

Про загоряння пожежникам повідомили жінки, які гуляли поруч із місцем трагедії із колясками. Вони побачили дітей, які метушилися в паніці і кричали, що там горить хлопчик. Коли прибули пожежні машини і загасили вогонь, на згарищі виявили його обгоріле тіло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні