На стіні багатоповерхівки застрягла жінка, яка лізла до сусідів. ВІДЕО

0
На стіні багатоповерхівки застрягла жінка, яка лізла до сусідів. ВІДЕО
В центрі Одеси з висоти третього поверху зняли жінку, яка лізла до сусідів.

Як повідомили журналістам у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області, подія сталася 20 травня у Приморському районі міста, на вулиці Коблівська. За даними управління, приблизно о 19:10 в службу спасіння надійшов виклик про допомогу, пише Уніан.

"З’ясувалося, що громадянка, 1980 року народження, намагалась перелізти з балкону на балкон на рівні 3-го поверху та застрягла", - розповіли у прес-службі.

Рятувальники за допомогою висувної драбини повернули бідолашну на землю.

Також у соцмережах з’явилось відео, яке зробили в цей час випадкові перехожі. На ньому зафіксовано жінку у чорних штанцях та жовтій кофті, яка майже "на розтяжці" намагається встояти на випуклості стіни. Видно, що вона не може рушити зміна і на значній висоті (близько десяти метрів) буквально "прилипла" до фасаду житлового будинку.

Також люди зафіксували, як рятувальники, які прибули на місце, висунули драбину, щоб постраждала могла спуститися. Одесити жартують, що у місті з'явилася "жінка-павук". За деякими даними, вона таким чином вирушила на вечірку і своєю раптовою появою хотіла здивувати сусідів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні