--> Гороскоп на 21 травня: день, в який кохання розчарує, а фінанси ощасливлять | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гороскоп на 21 травня: день, в який кохання розчарує, а фінанси ощасливлять

0
Гороскоп на 21 травня: день, в який кохання розчарує, а фінанси ощасливлять
У цей день необхідно сконцентруватися саме на фінансовій частині свого життя, адже кохання може принести лише негативні емоції. Варто відокремитися від партнера, пише Сенсація.

Овен
Не дозволяйте поганим емоціям диктувати, як і що буде відбуватися у вашому житті. Вам легко вдасться взяти під контроль абсолютно все.

Телець
Кохана людина чекає на крок від вас. Забудьте про гордість та згадайте про те, як важко відбудовувати стосунки. Якщо ви цього забажаєте, все буде добре.

Близнюки
Кохання може принести неабиякі хвилювання. Необхідно вміти заспокоюватися та приймати рішення на холодну голову.

Рак
А ви потрапите у неприємну ситуацію, причиною якої стане ваша неуважність та необережність. Звертайте увагу на все, що вам кажуть, а також на чужі застереження.

Лев
Для вас закінчується старий період у стосунках та починається новий. Не відмовляйтеся від експериментів та відкрити свою душу для партнера.

Діва
Вам не просто говорити про свої почуття і це не дивно. Не поспішайте розкриватися повністю та не форсуйте події. Все станеться природнім шляхом.

Терези
Вам доведеться звикнути до нових реалій, і вони можуть бути доволі неприємними для вас. Зміни у житті не за горами, але до тих пір необхідно братися за голову.

Скорпіон
Скільки б ви не мріяли, але бажане не наближатиметься, якщо ви будете обмежуватися лише думками. Починайте діяти і якнайскоріше.

Козеріг
Ви знаєте, що ваше серце належить іншій людині, але досі не готові прийняти цей факт. Необхідно переосмислити усе, що ви про себе знаєте.

Стрілець
Не зачиняйте двері у минуле, адже ви декого там забули. Старі почуття спалахнуть з новою силою, а емоції просто зашкалюватимуть.

Водолій
Від вас не приховається правда, але лише у тому випадку, якщо ви будете слідкувати за всім, що відбувається навколо вас. Тримайте хвіст по вітру.

Риби
У рідних від вас є секрет і незабаром ви його дізнаєтеся. Це може бути дещо неприємне для вас, але в цілому принесе вам хороші плоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні