Для чого щодня на голодний шлунок пити стакан води

0
Для чого щодня на голодний шлунок пити стакан води
Чиста вода без газу допоможе вивести токсини, запустить роботу шлунково-кишкового тракту, позбавить від печії і не тільки

Для нормального функціонування організму необхідна достатня кількість води, а стакан води натщесерце зранку - це неоціненна користь для нашого здоров’я. І ось чому, пише Medical Answers.

Очищення. За ніч наше тіло оновлюється і виводить шкідливі речовини. Склянка чистої води без газу натщесерце зранку допоможе швидше вимити токсини.

Позбавлення від печії і поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту. Підвищена кислотність шлунка є головною причиною порушення травлення. Стакан води зранку допоможе розбавити кислоту і підготує шлунок до сніданку.

Поліпшення шкіри. Недостатня кількість води є частою причиною появи зморшок. Стакан води відразу після пробудження стимулює кровообіг і покращує стан шкіри.

Поліпшення обміну речовин. Випиваючи склянку води натщесерце, ви прискорюєте метаболізм на 24 відсотки, що, в свою чергу, допоможе легше і швидше схуднути.

Здорове волосся. Вода безпосередньо впливає на зростання і стан волосся. ЇЇ нестача може зробити його ламким і сухим. Для красивого та здорового волосся потрібно пити достатню кількість води протягом дня, а натщесерце ще корисніше.

Профілактика каменів в нирках і сечовому міхурі. Чиста вода відразу після пробудження допоможе вивести токсини, які, в свою чергу, часто бувають причиною утворення каменів.

Зміцнення імунітету. Стакан води зранку підтримує баланс лімфатичної системи, що знижує схильність до хвороб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Чому потрібно їсти мандарини Чому потрібно їсти мандарини
14 листопада, 2023, 08:36
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні