--> Українським водіям будуть платити по 130 тисяч гривень на місяць: що треба робити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українським водіям будуть платити по 130 тисяч гривень на місяць: що треба робити

0
Українським водіям будуть платити по 130 тисяч гривень на місяць: що треба робити
В Україні робота водієм стабільно займає високі місця у рейтингах вакансій. Зокрема, водіям бензовозів пропонують до 130 тисяч гривень зарплати.

Відповідна вакансія розміщена на одному із сайтів пошуку та підбору персоналу, пише Апостпоф.

"Компанія, яка займається перевезенням світлих нафтопродуктів (дизельне пальне та бензин) на постійну основу шукає водія бензовоза. Потрібні водії бензовозів для перевезень палива з Європи в Україну із зарплатою від 80 до 130 тисяч гривень на місяць", - йдеться в оголошенні.

Від кандидата вимагається посвідчення водія категорії С, Д, Е, також бажано мати АДР (дозвіл на перевезення небезпечного вантажу), досвід роботи від 3-х років, наявність рекомендації з попереднього місця роботи, знання технічної частини тягача та напівпричепа.

Зазначається, що умови роботи включають швидку технічну допомогу в будь-якій точці України, супровід та допомогу логістів, оплату добових, офіційне оформлення та заробітну плату, а в оплату включено ставку та бонусну систему оплати за кожне вивантаження.

"Індивідуальний підхід до кожного співробітника. Місце проживання не має значення. Графік роботи обмовляємо індивідуально", - додають роботодавці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні