Водій автобуса не пустив пораненого військового на сидяче місце

0
Водій автобуса не пустив пораненого військового на сидяче місце
У Полтаві водій автобуса "Полтава-Гадяч" не пустив військового на сидяче місце в салоні попри явні ознаки поранення чоловіка. Виявилося, що квиток на автобус продали, коли сидячих місць уже й так не було.

Про це розповіла місцева мешканка Анна Шандра на своїй сторінці у Facebook.

Деталі справи
Військовий ЗСУ Іван Мироненко придбав квиток на автобус "Полтава-Гадяч". Після боїв на бахмутському напрямку він мав численні поранення, відкриту черепно-мозкову травму та контузію. Чоловік має статус УБД, проте пільгами він не користувався.

За словами пані Анни, коли Іван зайшов у салон, побачив, що місце буде стоячим.

"Як це на ваш маршрут, ФОП Пазинич, продають стоячі білети, все ніяк не наїстеся?" - обурюється жінка.

Військовий підійшов до водія та пояснив своє погане самопочуття, щоб мати змогу сісти. Проте водій Сергій Ємець відмовив у врегулюванні ситуації. Зрештою, місцем поступився інший військовий, який перебував у салоні. До слова він також мав поранення та контузію.

Реакція водія та власника маршруту
Згодом на сторінці пані Анни з'явилися позиції водія Сергія Ємця та власника маршруту Віталія Пазинича.

Водій перепросив за конфлікт, який виник і пояснив, чому не зміг надати бійцю сидяче місце.

"Коли квитки продані, як я можу зігнати з місця, яке вказане в людини у квитку. До речі, пасажир, який купує квиток, його попереджають, що квиток без місця. Ще також хочу додати, що така ситуація із стоячими пасажирами не вперше, там це постійно. Я дуже з цим довгий час борюсь, але як бачите результат, комусь гроші, а мені позор", - написав він.



Своєю чергою ФОП Віталій Пазинич повідомив, що в автобусі завжди є два пільгових місця, якими можуть скористатися вразливі категорії населення. За його словами, з водієм було проведено відповідну бесіду.



Згодом у мережі з'явилися вибачення Віталія Пазинича за те, що стався подібний інцидент.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні