--> Перш ніж купувати шкарпетки ви повинні дізнатися одну річ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перш ніж купувати шкарпетки ви повинні дізнатися одну річ

0
Перш ніж купувати шкарпетки ви повинні дізнатися одну річ
На перший погляд простий та всім знайомий ритуал вибору шкарпеток у магазині має насправді важливе значення, пише 24 канал.

Від того, які носки ви носите, напряму залежить здоров'я вашої стопи. Більше про важливі правила, яких варто дотримуватись, розповіла лікар-подолог Оксана Луцай у своєму Тік-тоці.

Як правильно вибирати шкарпетки
З кросівками, кедами, улюбленими сліпонами чи навіть босоніжками, якщо ви любитель суперекстравагантних тенденцій, ми носимо у парі носки. Вони бувають різних кольорів, форми та складу. Поки ви думаєте над новим принтом, ми закликаємо звертати увагу геть на інше.

Виробники традиційно на упакуванні вказують розміри, кому підійде їхній продукт. Проте ви точно звертали увагу, що одні носочки виглядають дуже крихітними, а інші, навпаки, довгі та об'ємні. Обирати завжди варто пару, яка буде легко одягатись та не буде утягувати стопу.

Але є в магазині міряти носочки не можна та й це не зручно, скажете ви. І справді, тож для таких випадків є цікаві лайфхаки від подолога: стискаємо долоню у кулак, беремо пару та обгортаємо кулак по колу. Якщо воно замкнулось, розмір наш. Інший спосіб – розмістити пару у проміжку між ліктем та початком долоні. Якщо вона співрозмірна з цією частиною руки, можете сміливо купувати.

Склад також має значення. Синтетичні тканини можуть провокувати шкірні захворювання, адже перешкоджають циркуляції повітря та створюють парниковий ефект. Саме тому рекомендовано купувати натуральну тканину, наприклад, бавовну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні