На війні загинув 19-річний український спортсмен. ФОТО

0
На війні загинув 19-річний український спортсмен. ФОТО
У тяжких боях за свободу та незалежність нашої країни загинув юний хокеїст бронзовий призер чемпіонату України U16 Олександр Колонюк.

Про це повідомляє федерація хокею України.

У повідомленні йдеться, що захиснику було лише 19 років. Він народився 24 жовтня 2003 року в Білій Церкві. Олександр з дитинства займався хокеєм, був вихованцем дитячо-юнацької школи «Зміна-Білий Барс».

Разом із молодіжною командою «Білого Барса» він був бронзовим призером чемпіонату України U16 у 2018 році. Грав на позиції нападаючого.

З початку повномасштабної війни країни-агресорки Росії вступив до добровольчого формування територіальної громади (ДФТГ-1) Білої Церкви. Згодом поповнив лави батальйону «Айдар» Збройних сил України.

Попри свій юний вік, захисник мужньо боровся за нашу державу. Проте під час виконання бойового завдання воїну довелося віддати життя за свою рідну країну.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні