Солдата ЗСУ засудили за втечу з поля бою

0
Солдата ЗСУ засудили за втечу з поля бою
Солдата ЗСУ Олега К. засудили за втечу з поля бою у Херсонській області. Про це йдеться у вироку Біляївського райсуду Одеської області, пише 368.media.

Уродженець села Карпівка Дніпропетровської області за мобілізацією проходив службу на посаді помічника гранатометника стрілецької роти. В жовтні 2022 року, перебуваючи в складі взводу на оборонних позиціях, він з товаришами виконував наказ із виявлення, стримання та знищення противника (збройних сил рф) у напрямку населених пунктів Борозенське та Велика Олександрівка Херсонської області.

Під час обстрілу позицій взводного опорного пункту противником, з мотивів боягузтва та слабкодухості, без дозволу командира та всупереч бойового наказу, втік із ввіреною йому зброєю. військовий втік в напрямку населеного пункту Велика Олександрівка.

У суді військовий визнав себе винним та підтвердив обставини інциденту. У вчиненому розкаявся. Чоловіка засудили до двох років тримання в дисциплінарному батальйоні військовослужбовців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні