Поліцейський вимагав гроші у родини, в якої загинула дитина

0
Поліцейський вимагав гроші у родини, в якої загинула дитина
В Одесі викрили співробітника роти тактично-оперативного реагування Управління патрульної поліції на корупції. Чоловік, дізнавшись, що у його знайомої загинув маленький син, котрий випав з вікна багатоповерхівки, вирішив заробити на горі сім’ї.

Про це повідомила Одеська обласна прокуратура.

Поліцейський вимагав від жінки $1000 хабара за вирішення питань із слідчим про закриття кримінального провадження за фактом загибелі малюка та не притягнення її до відповідальності за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною.

Його затримали під час одержання частини неправомірних коштів у розмірі $600.

Наразі поліцейському повідомлено про підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Вирішуються питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні