--> 77-річна американка одружилася сама з собою ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

77-річна американка одружилася сама з собою ВІДЕО

0
77-річна американка одружилася сама з собою ВІДЕО
Американка Дороті Фіделі з Огайо побралася сама з собою на незвичайному весіллі, яке відбулося в будинку для людей похилого віку.

77-річна жінка влаштувала церемонію 13 травня, щоб здійснити свою давню мрію про довге і щасливе життя, пише ТСН.

"Це те, чого я завжди хотіла. Я хотіла одружитися і жити щасливим життям, але все пішло не так, і тепер я маю другий шанс зробити щось, що зробить мене щасливою", - поділилася жінка.

Мати трьох дітей каже, що почула про жінку, яка побралася з собою в ток-шоу, і подумала, що це гарна ідея, оскільки це підніме настрій іншим мешканцям будинку для літніх людей O'Bannon Terrace в Гошені, штат Огайо.

Вирішивши влаштувати весілля, вона повинна була спланувати свій особливий день, який включав прикраси, харчування та офіційну особу, якою виявився керівник будинку для престарілих Роб Гейгер.

Гейгер був не єдиним, хто підтримав весілля: дочка Фіделі допомогла матері спланувати великий день, купивши сукню, доставивши квіти та приготувавши їжу для гостей.

"Вона сказала: "О, мамо, так, давай зробимо це. Я піду за твоєю сукнею, я принесу тобі все", - сказала Фіделі про свою дочку Донну Пеннінгтон.

Наречена була одягнена у білу сукню з прозорими довгими рукавами, прикрашеними квітковими деталями, срібним поясом та прикрашеною фатою з пов'язкою на голові, тримаючи в руках білі лілії, які Фіделі назвала метафорою виховання любові до себе.

У цей день одна з кімнат будинку була прикрашена аркою з повітряних куль, двоярусним білим тортом, печивом у формі серця та бутербродами у вигляді весільних дзвіночків.

Фіделі, як і будь-яка наречена в день весілля, була схвильована та трохи напружена.

"Я нервувала, але потім була дуже щаслива", - сказала вона.

Шлюб Фіделі у суботу був для неї не першим. Вона вийшла заміж 1965 року, але розлучилася через дев'ять років.

Фіделі сказала, що вона та її колишній чоловік обмінялися клятвами перед суддею, перш ніж він повернувся до роботи.

Жінка, яка незабаром стане прабабусею, сказала, що тепер, коли її діти виросли, а онуки закінчують коледж, вона зосередилася на покращенні свого життя.

Наречена навчилася читати після того, як не вміла цього перші 75 років свого життя.

"Це найкраще, що я коли-небудь мала, крім вас, дітей", — сказала Фіделі дочці. "Це те, чого я завжди хотіла, і я така щаслива, що ви дали мені це".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні