--> У власній квартирі знайшли мертвим 26-річного військового | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У власній квартирі знайшли мертвим 26-річного військового

0
У власній квартирі знайшли мертвим 26-річного військового
У Львові загадково загинув вйськовослужбовець Едуард Бойцун. Про це пише Високий замок.

Його знайшли мертвим у власній квартирі, спершу у поліції казали, що це самогубство, а потім — вбивство.

26-річний Едуард Бойцун вступив до ЗСУ вступив у той час, коли на сході почалась АТО. Через деякий час звільнився зі служби, а коли почалась повномасштабна війна, знову пішов захищати Україну, був у Запоріжжі та під Бахмутом.

У квітні військового відпустили додому у відпустку.

Едуарда знайшли мертвим у власній квартирі у містечку Рудне.

Справу розслідує Залізничний відділ поліції.

Колишня дружина військового Юлія розповіла, що не розуміє, що могло статися з Едуардом.

«У 2022 році Едік підписав контракт з «Азовом». Був під Бахмутом, потім їх на ротацію перевели у Запоріжжя. На початку березня він приїхав до Львова, як він мені сказав, на відпочинок. 17 квітня зранку (це був понеділок) дзвонить до мене його двоюрідна сестра і каже: «Юля, ти знаєш, Едік повісився». Я не сприйняла це серйозно, кажу: «Ти жартуєш напевно?! Якщо це жарт, то це не смішний жарт». Вона каже: «Ні, серйозно». Через дві хвилини дзвонить його мама, вона на той момент разом з татом була у Польщі. Уся в сльозах, в істериці. І просить, щоб я поїхала до нього, подивилась що до чого, і сказала, що це неправда.» - сказала колишня дружина.

Юлія поїхала на квартиру і там уже була слідчо-оперативна група, судмедексперт, криміналіст сказав, що Едуард повісився.

«Я не повірила, бо він був такою людиною, яка б ніколи цього не зробила. Він казав, що помре на полі бою зі зброєю в руках… Як би важко у житті не було, він завжди був на позитиві.» - додала Юлія.

Поліція повідомила, що у ванній кімнаті на стіні на рівні обличчя до гачка для рушників був прив’язаний пасок від халата і цей пасок від халата був до шиї примотаний.

Юлія зауважила, що ці гачки були китайські й найдешевші, тому вони би обірвалися під вагою колишнього чоловіка.

Криміналіст на місці ій повідомив, що тіло так провисіло близько трьох днів, за їх словами тіло згнило, воно було вже чорне.

Водночас, судмедексперти сказали, що удушення ніякого не було, тобто він не повісився. Також в організмі не було виявлено наркотичних речовин та алкоголю. У висновку про смерть судмедекспрти написали, що причина смерті невідома саме через гниття тіла.

Юлія у квартирі зауважила, що температура була досить високою, опалення було увімкнуте, хоча Едуард не любив тепло, він любив, щоб у квартирі було прохолодно, щоб вікна були відчинені.

Передсмертної записки вдома не було.

У поліції повідомили, що за цим фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 115 КК України (умисне вбивство з приміткою — самогубство).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні