Біля ринку на українських військових напали невідомі зі зброєю. ФОТО

0
Біля ринку на українських військових напали невідомі зі зброєю. ФОТО
Озброєні зловмисники напали на українських військових біля ринку в Запоріжжі. В результаті атаки один із захисників України отримав ножове поранення.

У поліції Запорізької області повідомили, що інцидент стався 15 травня близько 16:00 на стоянці біля міського ринку. Конфлікт розгорівся між військовими і невідомими чоловіками. В ході сутички сталася стрілянина з мисливської та автоматичної зброї.

В результаті нападу один з військових отримав ножове поранення, його госпіталізували. Нападники втекли з місця злочину на авто.

Правоохоронці затримали двох підозрюваних, 1976 та 2001 років народження, на одному з блокпостів Запорізької області. На даний момент вони знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання. Водночас поліція розшукує ще двох підозрюваних.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та частиною 4 статті 296 "Хуліганство" Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до семи років.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні