У Луцьку суд оштрафував пішохода, якого збив автомобіль

0
У Луцьку суд оштрафував пішохода, якого збив автомобіль
Луцький суд призначив 850 грн штрафу пішоходові, якого збило авто. Суд дійшов до висновку, що у вчиненні ДТП винен чоловік, бо він раптово вийшов на проїзну частину, де саме їхав легковик.

Як йдеться у постанові Луцького міськрайонного суду, аварію чоловік спричинив вночі 8 квітня. Перебуваючи у стані сп'яніння, він раптово вибіг на проїзну частину поза межами пішохідного переходу, і потрапив під колеса Skoda Fabia, пише Zaxid.net.

У матеріалах справи не зазначено, чи травмувався чоловік. Однак уточнюється, що легковик зазнав механічних ушкоджень.

На судовому засіданні пішохід визнав провину і просив суворо не карати. Суддя Світлана Крупінська також дійшла до висновку, що винуватість чоловіка підтверджується, оскільки він порушив пункт 4.14 Правил дорожнього руху, у якому сказано, що пішоходам забороняється раптово виходити на проїзну частину.

Тож чоловіка визнали винним у порушенні ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП) і призначили 850 грн штрафу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні