Британія надасть Україні БПЛА з дальністю понад 200 кілометрів

0
Британія надасть Україні БПЛА з дальністю понад 200 кілометрів
Прем'єр-міністр країни Ріші Сунак заявив, що українські захисники потребують постійної підтримки західних союзників, щоб захиститись від шквалу російських атак.

В Офісі прем'єр-міністра Великобританії Ріші Сунака заявили, що Лондон передасть Києву сотні нових ударних безпілотників, які мають радіус дії понад 200 км. Про це 15 травня повідомили журналісти агенції Reuters.

У публікації наголошується, що британський лідер сьогодні у понеділок підтвердив постачання в Україну сотень ракет для ППО та безпілотних авіаційних систем.

"Це вирішальний момент в опорі України жахливій війні. Їм потрібна постійна підтримка міжнародної спільноти, щоб захиститися від шквалу неослабних і невиборчих атак, які вже понад рік є їхньою повсякденною реальністю", — заявив перед зустріччю Сунак.

Про це стало відомо перед візитом президента України Володимира Зеленського до Великобританії, який має відбутися 15 травня. У рамках поїздки український лідер уже зустрівся з ключовими європейськими союзниками напередодні очікуваного контрнаступу України проти російських військ.

У соцмережах Зеленський написав, що Велика Британія є лідером у розширенні можливостей українських збройних сил, а співпраця двох країн продовжується.

"Сьогодні – Лондон. Велика Британія – лідер, коли йдеться про розширення наших спроможностей на землі та у небі. Сьогодні ця співпраця продовжиться. Зустрінуся з моїм другом Ріші. Проведемо предметні переговори тет-а-тет і делегаціями", — зазначив Зеленський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні