В рф розповіли про хворобу лукашенка

0
В рф розповіли про хворобу лукашенка
У Держдумі РФ підтвердили повідомлення ЗМІ про можливу хворобу президента Білорусі Олександра Лукашенка, але діагнозу не уточнили, пише Радіо Свобода.

"Там нічого такого надприродного немає, це не ковід. Просто людина захворіла. Попри те, що людина захворіла, він вважав за свій обов’язок приїхати до Москви, а потім увечері того ж дня проводив заходи в Мінську. Напевно, потребує певного відпочинку – от і все", – сказав перший заступник голови комітету Держдуми РФ у справах СНД Костянтин Затулін.

Востаннє на публіці Лукашенко з’являвся 9 травня – вранці був на параді в Москві і поспішно повернувся до Мінську. Білоруські медіа звернули увагу на "нездоровий вигляд Лукашенка та його нездатність дійти пішки до Олександрівського саду: на покладання квітів його повезли автомобілем". Джерело: https://censor.net/ua/n3418364
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні