У маршрутках та рейсових автобусах заборонили будь-яку музику

0
У маршрутках та рейсових автобусах заборонили будь-яку музику
Кабінет міністрів вніс зміни до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту. Музика на регулярних рейсах в автобусах повністю заборонена.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на постанову від 9 травня 2023 р. № 456.

Згідно з рішенням, водію автобуса забороняється "відтворювати в салоні автобуса музику, звуки фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку". Передача звуку може здійснюватися на індивідуальні навушники пасажирів, а на салон - "лише під час нерегулярних перевезень за згодою всіх пасажирів".

Водій автобуса також має право не допускати до поїздки пасажирів, що "створюють шум у салоні, зокрема, за допомогою технічних пристроїв".

Крім того, водіям таксі заборонено "відтворювати в салоні музику чи інші звукові сигнали без згоди всіх пасажирів".

Нагадаємо, у будинках в Україні із 22 до 8 години забороняються гучний спів і вигуки, користування звуковідтворювальною апаратурою та іншими джерелами побутового шуму, використання піротехнічних виробів.

Проведення ремонтних робіт, що супроводжуються шумом, забороняється у робочі дні з 21 до 8 години, а у святкові та неробочі дні - цілодобово.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні