У Харківській області загинув 22-річний волинянин. ФОТО

0
У Харківській області загинув 22-річний волинянин. ФОТО
Біля Куп'янська загинув 22-річний Герой з Волині Дмитро Півень.

Про це повідомила голова Велимченської громади Анастасія Павлович.

Військовий, житель села Солотвин Голобської громади, загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в Куп'янському районі Харківської області.

«Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Пригадую нашу першу зустріч в Куп'янську, невимовно щирий й добрий юнак. Він не говорив багато, але дуже хвилювався за нашу безпеку, а коли від'їздили, легко усміхнувся й попросив, подякувати жителям Велимченської громади за підтримку. Батьки Дмитра народилися й тривалий час проживали в селі Велимче. Скільки доброго й світлого могло бути попереду, на жаль, до рідної домівки наш Герой повертається на щиті. Дмитро віддав найдорожче, власне життя, обороняючи Україну і кожного з нас», - йдеться у дописі.

Велимченська громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника.

Про дату зустрічі Героя та чин похорону повідомимо згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні