Чоловік застрелив з рушниці сусіда, а тіло сховав на балконі

0
Чоловік застрелив з рушниці сусіда, а тіло сховав на балконі
У Києві чоловік застрелив сусіда, який прийшов до нього у гості, з мисливської зброї, а тіло сховав на балконі.

Про це повідомили у поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що декілька днів тому він у своїй квартирі на вулиці Харківське шосе він вбив знайомого з метою самозахисту. Для перевірки вказаної інформації за вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу. Тоді на місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями ноги та голови.

Потерпілий отримав несумісні із життям поранення під час раптового конфлікту із сусідом, до якого прийшов у гості.

"Чоловіки якийсь час розпивали алкогольні напої на кухні, а потім почали сваритися. Згодом господар узяв у сусідній кімнаті мисливську рушницю, спорядив її бойовими набоями, повернувся на кухню та двічі вистрілив в опонента. Від отриманих травм потерпілий помер на місці, а зловмисник перетягнув його тіло на балкон, після чого вимив підлогу від слідів крові", - розповіли у поліції.

За декілька днів власник оселі повідомив до поліції про злочин, пояснивши свої дії як самозахист, але ця версія не знайшла підтвердження. Слідчо-оперативна група вилучила з місця події знаряддя вбивства — мисливську рушницю, а також інші речові докази. Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні