У військовій частині солдат вистрілив у свого командира

0
У військовій частині солдат вистрілив у свого командира
У Дніпрі солдату ЗСУ Івану Безверхньому дали п’ять років за стрілянину у військовій частині.

Про це редакція 368.media дізналася із вироку за 1 ч.4 ст.405 КК.

Солдата у серпні призначили на посаду оператора взводу протитанкових керованих ракет. Разом з ним там проходить службу сержант, на якого покладено тимчасове виконання обов’язків за вакантною посадою командира відділення.

У лютому цього року солдат висловлював небажання та недоречність щодо захисту території Донецької та Луганської області від російсько-окупаційних військ. Сержант мотивував останнього на протилежне. У цей час, не погоджуючись з діями свого начальника, у солдата Безверхнього виникла ідея вистрелити в керівника зі зброї.

Він під’єднав до АК-74 магазин, перевів перемикач вогню в положення автоматичної стрільби і привів автомат у бойову готовність. Далі солдат здійснив у стоячого навпроти нього сержанта з відстані близько чотирьох метрів не менше чотирьох пострілів. Дві кулі влучили в ліву та праві стопи потерпілого. Він отримав легкі тілесні ушкодження.

Чоловік визнав вину та підписав угоду зі слідством. Його засудили до п’яти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні