--> У Польщі жінка зі своїм коханцем зґвалтувала власну 3-річну дитину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі жінка зі своїм коханцем зґвалтувала власну 3-річну дитину

0
У Польщі жінка зі своїм коханцем зґвалтувала власну 3-річну дитину
У Польщі затримали 23-річну Оксану та 26-річного Віталія, яких звинувачують у жорстокому побитті та зґвалтуванні 3-річного сина. Дитина і досі перебуває у лікарні і поки невідомо, чи зможе хлопчик повністю одужати, пише ТСН.

3-річний Данило потрапив до відділення невідкладної допомоги лікарні у Стальовій Волі 5 жовтня 2022 року. Його привіз туди на таксі Віталій С., співмешканець мами хлопчика. Лікарі Стальової Волі, побачивши стан дитини, одразу ж викликали на місце гелікоптер швидкої допомоги та поліцію. Причиною цього стала черепно-мозкова травма, численні сліди побоїв, сліди опіків від сигарет по всьому тілу і травми, які свідчили про те, що його неодноразово ґвалтували. Саме тому, в той самий час, коли хлопчика везли до Клінічної лікарні в Жешуві на операцію, його матір та її співмешканця заарештували співробітники поліції.

У Жешуві було виявлено, що під черепом 3-річної дитини з'явилася велика гематома. Це сталося внаслідок отриманих хлопчиком ударів. Операція з видалення гематоми врятувала дитині життя, але тривалий час малюк перебував у медикаментозній комі. Коли його вивели з неї, хлопчик почав дихати самостійно, але на контакт з лікарями не йшов. Лікарі прогнозували, що пошкодження мозку настільки серйозні, що Данило залишиться інвалідом на все життя. Інтенсивна неврологічна реабілітація хлопчика триває з кінця листопада і дотепер. Однак вона не призвела до швидкого покращення стану дитини.

Мати Данила та її коханець і досі перебувають під вартою. Районний суд у Стальовій Волі вже тричі продовжував їхнє перебування за ґратами. Востаннє це було у квітні.

"І 23-річна Оксана П., і її 26-річний співмешканець Віталій С. звинувачуються у замаху на вбивство з особливою жорстокістю, зґвалтуванні дитини та неодноразовому знущанні з особливою жорстокістю над неповнолітнім. За це їм загрожує довічне ув'язнення. У нас є докази проти цієї пари, але перш ніж ми зможемо написати обвинувальний висновок, ми повинні бути впевнені, що ці люди при здоровому глузді", - сказав прессекретар Тарнобжезької регіональної прокуратури Анджей Дубель.

Як пояснює прокурор, і Оксана П., і її партнер Віталій С. вже спостерігалися протягом короткого часу у психіатра і сексолога. Однак на підставі цих спостережень фахівці не змогли визначити, чи були вони осудними, коли завдавали шкоди дитині.

За його словами, судовий розгляд також затягується через необхідність перекладу українською мовою кожного документу, який видає сторона обвинувачення. Це пов'язано з тим, що подружжя, яке перебуває під вартою, не вміє читати польською.

Данило народився в Україні і приїхав до Польщі з матір'ю та її новим партнером за кілька місяців до того, як його госпіталізували. У подружжя не було інших дітей. Вони оселилися в Польщі в Стальовій Волі в орендованій квартирі. За словами сусідів, з квартири, яку займали українці, не було чути ні звуків бійки, ні постійного дитячого плачу. Однак, чоловік та жінка нібито часто зловживали алкоголем. У день затримання вони були тверезими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні