На заході України жінка свічками підпалила дві церкви. ФОТО

0
На заході України жінка свічками підпалила дві церкви. ФОТО
У місті Пустомити Львівської області жінка вирішила поставити свічки при вході до двох храмів та ледь не спалила будівлі. Вона перепросила за свій вчинок та пообіцяла компенсувати збитки, повідомляє Пустомитівська територіальна громада.

10 травня до правоохоронців звернувся настоятель одного із храмів. Він повідомив, що церкву, де він служить, намагались спалити. Згодом виявилось, що від вогню постраждав фасад ще одного храму.

Поліція за допомогою камер спостережень розшукала підозрювану. Жінка перепросила у священника та наголосила, що вона не планувала палити церков, а лише поставила свічки на вході до храму, через що і сталось займання. Жителька Пустомит перепросила за свій вчинок та пообіцяла компенсувати матеріальні збитки.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні