В Іспанії відома блогерка нагодувала коханого хрящем зі свого коліна. ФОТО

0
В Іспанії відома блогерка нагодувала коханого хрящем зі свого коліна. ФОТО
Відома іспанська блогерка Паула Гону шокувала шанувальників, зізнавшись, що приготувала і з'їла свій хрящ з коліна.

Меніск, який видалили під час операції, інфлюєнсерка додала в спагеті Болоньєзе, пише ТСН.

Гону розповіла, що попросила місцеву анестезію, щоб вона могла не спати і спостерігати, як її лікар проводить операцію на коліні з видалення хряща внаслідок травми.

30-річній жінці було надано можливість взяти те, що було вилучено, додому. Паула з'їла меніск зі своїм хлопцем, бо хотіла "повторно вставити" це назад у своє тіло.

"Я сказала йому, що хочу з'їсти його, тому що він був частиною мене, і я хотіла повернути його до свого тіла. Потім я приготувала Болоньєзе, поклала його, і ми його з'їли", - сказала вона.

Виступаючи в подкасті 113, Паула, яка має понад 3,1 мільйона підписників в Instagram і YouTube, сказала, що хірург сам запитав, чи хоче вона забрати хрящ.

"Я сказала йому "так", і він поклав те, що видалив, до невеликого контейнера, подібний до тих, які використовуються для зразків сечі. Він помістив його у спирт, щоб він залишався таким стільки, скільки я хочу", - сказала вона.

Коли її виписали з лікарні, Паула розмовляла зі своїм бойфрендом і згадала, що хоче з'їсти меніск.

Блогерка сказала, що спагеті із її тілесною субстанцією нічим не відрізняється від поїдання цього із "найгірших тварин".

Зі свого боку, представник Королівського австралійського коледжу лікарів загальної практики порадив не їсти власний хрящ:

"Є багато речей, які лікарі рекомендують пацієнтам робити після операції, зокрема повільне відновлення та ретельне дотримання всіх інструкцій, наданих їм після операції. Однак поїдання власного хряща, безумовно, не входить до їх числа".

У той час як Паула була названа іспанськими ЗМІ канібалом за цей вчинок, доктор Орен Готфрід, професор нейрохірургії та хребта в Медичній школі Університету Дюка сказав, що це може бути не так уже й екстремально.

"Я хотів би думати, що мотивація - це не бажання з'їсти людське м'ясо, а отримати якусь унікальну користь для здоров'я або, принаймні, популярність або визнання", - сказав він.

Він додав, що не рекомендує їсти власні хрящі, і він не повертає жодних тілесних субстанцій пацієнтам в операційній.

"Я турбуюсь про ризик для здоров'я від вживання будь-якого сирого м'яса. Я чув про компанії, які стерилізують та подрібнюють плаценту, а матері приймають її у пігулках, — сказав він. Я не знаю про якусь конкретну користь для здоров'я. Я б не рекомендував жодного з цих занять".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні