У селі матрос ВМС намагався зґвалтувати дівчину з інвалідністю

0
У селі матрос ВМС намагався зґвалтувати дівчину з інвалідністю
На Одещині матрос ВМС затриманий після спроби зґвалтування дівчини-інваліда другої групи. Про це редакція 368.media дізналася з джерел правоохоронних органів.

Інцидент трапився у селі Великий Кут Болградського району.  Солдат роти резерву у стані сп’яніння біля колишнього магазину «Продтовари» раптово вирішив задовольнити статеву пристрасть.

Матрос завдав множинні удари по голові та тілу жінки, звалив останню на землю. Він стягнув з неї верхній одяг, силою зняв штани, оголивши тіло. Нападник приспустив штани та спробував зґвалтувати потерпілу. Однак він злякався свідка, яка вибігла на крики потерпілої

Після її слів, що вона викличе поліцію матрос втік з місця злочину те переховувався в невідомому місці. Надалі чоловіка затримали. Йому повідомлена підозра за ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 152 КК.

Сам нападник пояснив, що прибув у відпустку додому. Там він зустрів своїх двох товаришів з якими вживав алкогольні напої. Останнє, що пам’ятає, це їх перебування в сільському магазині де вони придбали що літру горілки, та вийшли з магазину. Просив надати йому можливість відбути до військової частини. Чоловіка доправили до ізолятору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні