Внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці в Умані загинула ціла родина

0
Внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці в Умані загинула ціла родина
Мешканка багатоповерхівки в Умані, куди у ніч проти 28 квітня влучила російська ракета, Ванда Макаренко розповіла, що на світанку її з чоловіком розбудив вибух. Після цього у квартирі зникло світло та виникла пожежа, а в помешканні навпроти дуже кричали діти, пише 18000.

За словами жінки, вони хотіли рятувати дітей, але одна з плит впала і перегородила нам двері. Після цього їх відчинити було неможливо.

"Я чула, що вони відчинили свої двері, але за ними не було підлоги, їм не було куди виходити. Двері зачинилися. Діти кричали ще кілька хвилин, потім найбільш постраждала частина будинку моментально обвалилася і дітки замовкли. З ними у квартирі перебували ще четверо людей - ціла сім’я. Усі вони загинули", - розповіла мешканка.

Ванда Макаренко згадує, що дим від пожежі почав заповнювати квартири. Втім, вони з чоловіком не могли вийти з приміщення. Жінка каже, що зателефонувала у "102", а екстрені служби приїхали достатньо швидко.

"Рятувальники евакуювали нас через балкон, ми схопили з собою лише документи. Внизу вже працювали лікарі та психологи. Рятувальники надзвичайно обережно розбирали завали. Усе, що знаходили, віддавали людям. Диму було так багато, що ми стояли знизу і не могли тут дихати", - розповіла мешканка зруйнованого будинку.

Також, за її словами, кілька років тому через війну у багатоповерхівку переїхала сім’я з Луганської області. Унаслідок ракетного удару вони втратили двох дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні