Чоловік зарізав товариша через гучну музику

0
Чоловік зарізав товариша через гучну музику
У Солом’янському районі Києва затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві. Нібито він завдав смертельного ножового поранення товаришу через гучну музику.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронці, до них надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Миколи Василенка чоловік вдарив ножем свого знайомого.

"На місці події виявили тіло чоловіка із ножовими пораненнями грудей. Попередньо було встановлено, що власник квартири разом зі своїми знайомими розпивав удома алкогольні напої. Під час застілля в одного із гостей виник конфлікт з потерпілим через гучність музики, внаслідок чого зловмисник декілька разів ударив господаря оселі ножем у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень киянин помер на місці", – розповіли в пресслужбі.

Чоловіка, який може бути причетний до злочину, затримали. Ним виявився мешканець Київської області, 1971 року народження. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні