Чому не можна стригти волосся самостійно

0
Чому не можна стригти волосся самостійно
Мало хто знає, але звичайна стрижка може спричинити людині неприємності. Зокрема, згідно з прикметами, якщо самостійно стригти волосся, то можна накликати біду, пише Styler.

Важлива прикмета
Існують традиції та прикмети, які свідчать про те, що стрижку волосся не можна проводити своїм прямим родичам. Люди вірять, що це не дасть нічого доброго.

Загалом, не рекомендується;

доньці стригти батька;
матері стригти свою дитину;
дружині стригти чоловіка і чоловікові - дружину

Стрижка волосся в день народження
Народні прикмети про стрижку волосся тісно пов’язані з іменинами людини. Наприклад, якщо людина народилася в середу, то найкращий день для стрижки - неділя.

Згідно з прикметами, тим хто народився у четвер можна стригтися не лише у неділю, а й у понеділок, вівторок та п’ятницю.

Також людям, які народилися у п’ятницю, можна стригтися у понеділок, четвер, суботу та неділю. Народженим у суботу можна стригтися у п’ятницю.

Чому не можна стригти волосся самому собі
Важливою прикметою вважається те, що людина, яка самостійно обрізає своє волосся, позбавляється не тільки здоров’я, а й приваблює смерть. Кажуть, що кожна зрізана волосина - це мінус один рік життя.

Також повір'я попереджають, що не можна спати з мокрим волоссям і стригти себе самому. В цьому випадку можуть відбутися неминучі та доленосні зміни, в тому числі негативні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні