Знаки Зодіаку, яким зіпсує життя ретроградний Меркурій

0
Знаки Зодіаку, яким зіпсує життя ретроградний Меркурій
Астрологи, які розповідали, кому пощастить у травні за гороскопом, попередили, що на останньому тижні ретроградного Меркурія, з 9 по 14 травня, на трьох знаків Зодіаку чекають неприємності та невдачі.

Бути особливо обережними на цьому тижні доведеться Левам, Терезам та Скорпіонам, пише Апостроф.

Лев
Хоч Лев славиться своєю впевненістю та рішучістю, але на цей період краще не ризикувати та пливти за течією. Можуть бути проблеми на роботі, що пов'язані з репутацією та авторитетом. Астрологи рекомендують проявити співчуття, але не втрачати своїх кордонів, адже оточення може серйозно тиснути. Також варто ретельно перевіряти документи на підпис.

Терези
Терезам останніми днями все важче тримати у собі емоції, багато негативу накопичилося. Загальний стан втоми та пригніченості може викликати небажані конфлікти з рідними та близькими. Астрологи радять заспокоювати себе медитаціями або спортом.

Скорпіон
З 9 по 14 травня у Скорпіонів очікуються проблеми у романтичних стосунках. Можуть бути неприємні несподівані потрясіння. Астрологи рекомендують бути щирими зі своїм партнером у прояві почуттів та зрозуміти його позицію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні