Потрібна автоцивілка? Завітайте в СК «Країна»*

0
0
Потрібна автоцивілка? Завітайте в СК «Країна»*
Автоцивілка – особливий різновид страхування. Її повинен купувати кожен власник транспортного засобу, проте за власним полісом він не має можливості отримати компенсацію. Натомість виплати призначатимуться стороні, що постраждала внаслідок аварії, винуватцем якої було визнано власника автоцивілки. Отже, ваш страховик компенсуватиме збитки комусь іншому. У чому ж вигода власника?

Перш за все за відсутність дійсного договору можуть покарати правоохоронці, оскільки відповідно до законодавства їздити без документу не можна. Другим важливим аспектом є зобов’язання компенсувати витрати на відновлення транспортного засобу та лікування постраждалій стороні, які можуть бути достатньо високими. Тож власник матиме можливість перекласти власну фінансову відповідальність на страховика за певну плату.

Де краще купувати поліс



Автоцивілка в Країна може бути кращим варіантом у порівнянні з іншими. Компанія відома своєю сумлінною працею на терені України з 1994 року. Протягом такого тривалого часу вона здобула бездоганну репутацію та заслужила довіру мільйонів задоволених клієнтів.

Насправді ж більшість водіїв шукають якомога дешевшу автоцивілку, адже вони особисто не отримають відшкодування за полісом у разі настання страхового випадку. Проте такий варіант може бути зовсім не найкращим у деяких випадках:

  • ліміт страхового відшкодування може бути надто низьким та не покривати реального розміру завданих збитків. Особливо це стосується великих міст, де кількість іномарок є доволі великою, а отже ймовірність того, що знадобиться більша компенсація, зростає;

  • зручність оформлення. СК «Країна» надає можливість віддаленого придбання страхового поліса онлайн. Тому власникам транспортних засобів фактично немає потреби відвідувати офіс страхової компанії, що є дуже зручним;

  • можливість придбання страхових послуг з франшизою. Це сума, яку у разі настання страхового випадку власник поліса зобов’язується покрити власним коштом. Наявність франшизи дозволяє зменшити вартість полісу.



Окрім того, варто врахувати додаткові умови та можливості, що передбачені конкретним страховим продуктом.



Від чого залежить вартість поліса



Сума, яку власнику автомобіля доведеться заплатити за страховий захист, залежить від кількох чинників:

  • тип транспортного засобу та об’єм двигуна;

  • місце реєстрації власника автомобіля;

  • рік випуску автотранспорта;

  • наявність додаткових пільг;

  • розмір франшизи;

  • пакет додаткових послуг, які можна обрати на власний розсуд.



Загалом найдешевша страховка часто не є такою вигідною альтернативою, як здається на перший погляд. Перш за все вона повинна покривати реальний розмір збитків, адже саме в цьому полягає головне призначення поліса. Якщо ж придбаний обсяг послуг виявляється меншим, фінансова відповідальність частково лежить на водієві та може стати причиною збитків, які доведеться покривати особисто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні