Чому путін напав на Україну та як його можна було зупинити

1
Чому путін напав на Україну та як його можна було зупинити
Очільник Кремля Володимир Путін напав на Україну, тому що Захід не зупинив його в Грузії.

Про це заявила колишня державна секретарка США Гіларі Клінтон під час виступу у Канаді, передає Укрінформ.

Клінтон висловила думку, що війни Росії проти України можна було уникнути, якби західний світ "поставив на місце" Путіна ще 2008 року під час віроломного вторгнення РФ у Грузію.

"Ми висловлювали наше повне неприйняття, але ніхто насправді нічого не робив. В один голос ми переконували Кремль до переговорів, розводили руками, ми мали багато інших проблем", – сказала Клінтон.

Аналогічна ситуація була і у 2014 році, коли Москва ініціювала криваві події на Донбасі. Західні партнери України фактично заплющували очі на масштаби тієї загрози, які таїв у собі путінський режим.

"Відповідно Путін підтвердив своє переконання, що йому може зійти з рук вторгнення в інші країни, втручання у вибори задля втілення його мети відновлення колишньої російської величі", – додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
при чому тут Путін це вся росія 140 млн. людожери
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні